Ljeto na Medanama počinje uz klapu Cambi i Mixmag Adria outdoor festival

Ponešto za svakoga: Medane će na samom početku sezone ugostiti ljubitelje elektronske glazbe, ali i fanove klapske pjesme

Na tragu prošlogodišnjih koncerata za pamćenje, ljeto na Medanama u Puntu ovoga lipnja starta na najbolji mogući način: festivalom i koncertom jedne od najpopularnijih domaćih klapa.

U jednom od najljepših koncertnih prostora na otoku, 10. lipnja 2022. godine održat će se premijerno izdanje Mixmag Adria outdoor festivala.

“Amor, Ana Antonova, Boo Dale, DJ Demian i Peznt rasplesat će plesni podij i uvesti nas u novu festivalsku sezonu koja će nas, nadamo se, vratiti u doba prije pandemije”, kaže Ivan Bojčić.

Organizatori su pripremili ograničen broj „Early Bird“ festivalskih ulaznica koje se mogu kupiti putem sustava Entrio, po sistemu što ranije – to povoljnije.

Samo dan kasnije, 11. lipnja na Medane stiže klapa kojoj doista nije potrebno predstavljanje.

Klapa Cambi šarmira publiku još od 1986. godine, a osim čak 10 osvojenih Porina i nebrojenih nagrada struke i publike na različitim festivalima u Hrvatskoj i svijetu, o njenoj popularnosti najbolje govore same pjesme. Ne more mi bit, Sad kada došla si, Neprolazna, Kriva karta… Cambi uspješno spaja tradiciju i moderne note i garantira doživljaj za pamćenje.

Ulaznice su već u prodaji i dostupne su putem sistema Eventim.

error: Content is protected !!