Rukometašice Omišlja u subotu se u Malinskoj bore za ulazak u II. HRL, dođite ih podržati!

“Bliži  se subota, 30. travnja 2022. kada će naše seniorke imati priliku ponoviti povijesni uspjeh kluba – osvajanje prvog mjesta i odlazak u II. HRL”

U subotu, 30. travnja rukometašice RK Omišalj igraju posljednju utakmicu 3. HRL, u kojoj će pokušati ponoviti povijesni uspjeh kluba – osvajanje prvog mjesta i ulazak u drugu ligu. Djevojke će u 15 sati u sportskoj dvorani u Malinskoj ugostiti Umag II, jedinu ekipu koja je u dosadašnjem dijelu sezone uspjela poraziti Omišljanke i to rezultatom 26:23.

“Bliži nam se subota, 30. travnja 2022. kada će naše seniorke imati priliku ponoviti povijesni uspjeh kluba – osvajanje prvog mjesta i odlazak u II. HRL. U goste nam stiže ekipa UMAG II, jedina ekipa koja je naše seniorke porazila. Sada je prilika da naše seniorke pokažu svoju snagu, svoj karakter pobjednika”, kažu iz kluba, pozivajući sve da djevojke dođu podržati u što većem broju. Rukometašice Omišlja dat će sve od sebe da ponove sjajnu sezonu 2015./2016., kada su posljednji put izborile ulazak u višu ligu.

“Prisjetimo se uspjeha naših seniorki, koje su po prvi puta u povijesti kluba izborile odlazak u drugu ligu. Ponos, sreća, suze radosnice… hvala im na divnim uspomenama. Bilo je to u sezoni 2015./2016. Te natjecateljske sezone, bez ijednog poraza, dio te ekipe bile su: KATJA ŠUNIĆ, EDINA ČANIĆ, KATARINA PETRŠORIĆ, MARTINA DORČIĆ, MAGDALENA POTOČNIK (KOVAČEVIĆ), IVONA TOMEE, MARIJA STANIČIĆ, MIHAELA DUKIĆ, ANTIGONA CAKAJ, VANESA SIVIĆ, BERINA ČOČIĆ, ELENA LUKIĆ, MIRNA MAHULJA, GABRIJELA ANIČIĆ, ANAMARIA BOŽIĆ (MARAŠ), a vodio ih je trener EDI LUKŠIĆ”, prisjećaju se iz kluba.

Subota, 30. travnja 2022. u 15 sati, sportska dvorana Malinska, prilika je za novi uspjeh istog sjaja.

“Pozivamo vas da u što većem broju, podržite naše seniorke u ostvarenju njihovog cilja – II. HRL”, kažu iz kluba. Ulaz je besplatan!

error: Content is protected !!