Laskava priznanja krčkim kampovima: Kamp Omišalj najpopularniji kamp u Hrvatskoj, treći u Europi

Na tip listi 100 najpopularnijih europskih kampova, osim Kampa Omišalj, našli su se također i Krk Premium Camping Resort te Baška Beach Camping Resort

Njemački autoklub ADAC i aplikacija za online rezervacije PINCAMP iznjedrili su popis najpopularnijih hrvatskih i europskih kampova, prema glasovima samih posjetitelja ove web stranice.

Prema mišljenju korisnika, u 2021. godini na prvom mjestu top liste 50 najpopularnijih hrvatskih kampova našao se Kamp Omišalj, koji je ujedno zauzeo i sjajno treće mjesto na popisu 100 najpopularnijih europskih kampova.

Osim Kampa Omišalj, među gostima najzanimljivije hrvatske kampove upisao se i Aminess Atea Camping Resort iz Njivica, a zatim i Krk Premium Camping Resort, Ježevac Premium Camping Resort i Naturist Bunculuka Camping Resort te kamp Slamni iz Klimna, čime su krčki kampovi zauzeli čak šest pozicija na ovoj prestižnoj ljestvici.

Na top listi 100 najpopularnijih europskih kampova, osim Kampa Omišalj, našli su se također i Krk Premium Camping Resort te Baška Beach Camping Resort, koji su ovime dodatno potvrdili svoju kvalitetu.

 

error: Content is protected !!