KRK ON YOUR PLATE: Restoran Vila Rova organizira jedinstvenu seriju tematskih evenata s potpisom Marina Pleše

Prva u nizu je večera od 4 slijeda u čast Gault & Millau uvrštenja restorana Vila Rova među najboljih 300 hrvatskih restorana i priznanja “Mladi talent godine” za chefa Marina Pleše

Restoran Vila Rova organizira seriju tematskih evenata koji će se odvijati jednom mjesečno pod nazivom „KRK ON YOUR PLATE“ ili „KRK NA TANJURU“. Prvi u nizu gastronomskih užitaka za sva osjetila na rasporedu je već ovoga tjedna, i to u četvrtak, 2. svibnja, najavljuju iz restorana koji privlači pozornost domaćih i stranih gastro entuzijasta.

Pozivamo prijatelje i sve gurmane na “KRK NA TANJURU” – koncept večere u kojem jednom mjesečno restoran Vila Rova svojim gostima nudi jedinstveno tematsko gastronomsko putovanje otokom Krkom, sastavljeno od lokalnih namirnica tehnikama kuhanja iz cijelog svijeta.

Prva u nizu je večera od 4 slijeda u čast Gault&Millau uvrštenja restorana Vila Rova među najboljih 300 hrvatskih restorana i priznanja “Mladi talent godine” za našeg chefa Marina Pleše, prema izboru gastronomskog vodiča Gault&Millau za Hrvatsku”, poručuju iz restorana.

Cijena večere od 4 slijeda je 65 eura po osobi, a rezervirati svoje mjesto možete online na www.restoran-vila-rova.com ili telefonskim putem na +385/51 866 100.

error: Content is protected !!