Krk: Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za novu školsku/akademsku godinu

Visina stipendije utvrđena je u mjesečnom iznosu, i to za učenike 90,00 eura, a za studente 120,00 eura

Na temelju članka 9. Odluke o stipendiranju učenika srednjih škola i studenata i Zaključka gradonačelnika Grada Krka s Kolegija gradonačelnika održanog 18. rujna 2023. godine, Grad Krk je ovoga tjedna objavio Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2023./2024.

Natječaj se raspisuje za dodjelu stipendija na temelju školskog/akademskog uspjeha te dodjelu stipendija za deficitarna zanimanja.

Visina stipendije utvrđena je u mjesečnom iznosu, i to za učenike 90,00 eura, a za studente 120,00 eura. Broj predviđenih stipendija je ograničen.

Pravo prijave na Natječaj za dodjelu stipendija imaju redoviti učenici drugog, trećeg ili četvrtog razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj i redoviti studenti koji ispunjavaju uvjete objavljene u sklopu natječaja.

Prijave na Natječaj podnose se na propisanim obrascima i uz potrebnu dokumentaciju i to u pisarnici Grada Krka, poštanskim putem preporučenom pošiljkom na adresu: Grad Krk, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk ili elektroničkim putem na: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr. Krajnji rok za dostavu prijava je 20. listopada 2023. godine.

O rezultatima Natječaja, svi će pristupnici biti obaviješteni u roku od 30 dana od dana zaključenja Natječaja. Stipendije se isplaćuju u razdoblju od devet mjeseci.

Svi detalji, popis dokumenata kao i potrebni obrasci dostupni su na mrežnim stranicama Grada Krka, OVDJE.

error: Content is protected !!