Krk Etno Fest u lipnju dovodi Tamaru Obrovac, Ogenj, Ninu Romić i Veju

Petak je rezerviran za Tamaru Obrovac i Ogenj, a u subotu su na rasporedu Nina Romić i Veja.

Drugog lipanjskog vikenda, 11. i 12.6., u Krku se održava prvo izdanje Krk Etno Festa: Pul Kaštela. U dva dana na trgu Kamplin izmijeniti će se vrhunski glazbeni gosti i obojiti atraktivnu lokaciju etno/world/jazz/folk/blues zvukovima.

Svoj premijerni krčki nastup imati će folk rock bend Ogenj, dolazi i renomirana Tamara Obrovac u formi dueta; Tamara Obrovac glas/Uroš Rakovec gitara, mandola, tu je i Nina Romić jedna od najistaknutijih hrvatskih kantautorica mlađe generacije i promotorica kantautorske scene te etno skupina iz Pazina, Veja koja na moderan način istražuje i izvodi tradicijsku glazbu istarskog poluotoka.

Petak je rezerviran za Tamaru Obrovac i Ogenj, a u subotu su na rasporedu Nina Romić i Veja.

Ograničen broj ulaznica je pušten u prodaju i dostupan preko sustava Entrio kao i u Dallas music shopu u Rijeci (Splitska 2a). Cijena ulaznice u pretprodaji za svaki dan iznosi 60,00 kn, a na dane održavanja cijena se diže na 85,00 kn.

Također u prodaji su i festivalske ulaznice (vrijede za oba dana) po cijeni od 100,00 kn.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za spriječavanje zaraze virusom COVID-19, a posjetitelji ne moraju biti dvostruko cijepljeni niti će morati dokazivati da su preboljeli Covid i na taj način stekli imunitet. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka.

error: Content is protected !!