Najljepša priča ljeta bliži se svome kraju: Ribafish danas pliva od Košljuna do Punta

Kao i svaki put do sada, Ribafish i danas poziva mališane da mu se pridruže na završnom druženju, na kojem će sva djeca dobiti poklone – ni jedno neće biti izostavljeno!

Najljepša priča ljeta bliži se svome kraju: RokOtok u svom velikom finalu danas stiže u Punat.

RokOtok je projekt nastao u spomen na Roka, dječaka koji je sa svojim ocem isplanirao upoznati i obići sve hrvatske nastanjene otoke, ali je avantura naglo prekinuta njegovim Rokovim odlaskom u dvanaestoj godini života. Rokov otac Domagoj Jakopović, poznatiji kao Ribafish, odlučio je nastaviti avanturu i u nju uključiti drugu djecu i roditelje kako bi zajedno ostvarili njihov nikad završen životni projekt. Ideju za ovaj jedinstveni projekt kojim želi povezati sve nastanjene hrvatske otoke, njih pedeset, dobio je pišući knjigu RokOtok koju s drugim poklonima dijeli djeci tijekom predavanja na otocima.

Treća plivačka faza projekta RokOtok krenula je iz Privlake pored Zadra u nedjelju, 3. srpnja 2022. godine u 9.30 sati ujutro.

Preko otoka Vira i Paga RokOtok 2022 nastavlja prema Molatu, Istu, Premudi, Silbi, Olibu, Rabu, Krku, Cresu, Lošinju, Iloviku, Malim i Velim Srakanama, Susku, Unijama te Košljunu i, napokon, Puntu.

Ribafish je do danas obišao sve planirane otoke i na svom se putu susreo s više od 3.500 djece uz želju da im približi važnost druženja i čuvanja svega onoga što nas okružuje, od novih prijateljstava, provođenja kvalitetnog vremena s roditeljima do brige o okolišu.

Završno plivanje s Košljuna održat će se u utorak, 26. srpnja u 17.30 sati, a dolazak na novi gat u Puntu predviđen je u 18 sati.

Kao i svaki put do sada, Ribafish i danas poziva mališane da mu se pridruže na završnom druženju, na kojem će sva djeca dobiti poklone – ni jedno neće biti izostavljeno! Osim toga, djeca će imati priliku popričati sa Ribafishem koji će ih i educirati i razveseliti, a moći će se i poigrati u obližnjem parku.

error: Content is protected !!