Krk: Dvije edukacije za turističke djelatnike i privatne iznajmljivače

Predavači će temama obuhvatiti sve bitne informacije vezane za poslovanje, ali i prezentirati aktualnosti, mogućnosti oglašavanja te trendove na turističkom tržištu

Nakon prošlotjedne uspješno održane edukacije o administrativnom poslovanju, iz TZ-a Grada Krka sve zainteresirane pozivaju na sudjelovanje i na drugoj online edukaciji, koja će se održati u ponedjeljak, 20. ožujka te predavanju uživo u srijedu, 29. ožujka.

S ciljem kvalitetne pripreme te upoznavanja s trendovima i novostima za nadolazeću turističku sezonu, predavači će temama obuhvatiti sve bitne informacije vezane za poslovanje, ali i prezentirati aktualnosti, mogućnosti oglašavanja te trendove na turističkom tržištu.

20. ožujka od 17 sati bit će govora o novitetima u oglašavanju, upravljanju objektom te upravljanju financijama u privatnom smještaju. Predavanje potpisuje Interligo d.o.o., Savjetovalište za obiteljski smještaj, a edukacija će trajati dva školska sata, što uključuje i pitanja iznajmljivača i pauzu u trajanju od 10 minuta.

Prijave su moguće OVDJE.

29. ožujka od 13 sati u Velikoj vijećnici grada Krka na rasporedu je “Bike & Bed otoka Krka” predavanje uživo.

Ovoga puta teme su outdoor turizam, najnoviji trendovi u cikloturizmu te unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja kroz projekt Kvarner Family i podbrend Bike Friendly

Predavači su mr.sc. Vedran Zubović, sa Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; Maša Frković, Travel. In Turistička agencija te Marica Mogorović, djelatnica Turističke zajednice Kvarnera.

Predavanje će trajati dva sata, a prijava na radionicu uživo moguća je i pozivom na + 385 51 221 359 ili e-mailom na visitisland@krk.hr ili online, OVDJE.

error: Content is protected !!