Ovoga tjedna u Kinu Krk: Shazam 2: Bijes bogova i Vrisak 6

SF avantura i još jedan nastavak slavnog horora na programu su Kina Krk ovoga tjedna

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 16. ožujka 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, akcijskom znanstveno-fantastičnom avanturom Shazam 2: Bijes bogova (Shazam! Fury of the Gods), redatelja Davida F. Sandberga.

Henry Gayden je i ovog puta napisao scenarij pun akcije i smijeha. Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je samo reći SHAZAM! Superheroj Shazam je cinični tinejdžer koji se trudi pronaći svoje mjesto u svijetu i ne zna ništa o takvim junacima, a kamoli kako biti jedan. U njegovom se životu sve vrti oko magične riječi koja ga transformira u njegov odrasli alter ego superheroja, Shazama.

U subotu, 18. ožujka, u 19.00 sati, slijedi novi nastavak autoironične (meta)horor franšize Vrisak 6 (Scream 6) Matta Bettinelli-Olpina i Tylera Gilletta.

Nakon posljednjih ubojstava koje je počinio Ghostface, četvoro preživjelih napuštaju Woodsboro i započinju novo poglavlje. U filmu Vrisak 6 Melissa Barrera („Sam Carpenter “), Jasmin Savoy Brown („Mindy Meeks-Martin“), Mason Gooding („Chad Meeks-Martin”), Jenna Ortega („Tara Carpenter“), Hayden Panettiere („Kirby Reed“) i Courteney Cox („Gale Weathers“) vraćaju se svojim ulogama u ovoj franšizi, zajedno sa Jackom Championom, Henryem Czernyem, Lianom Liberatoom, Dermotom Mulroneyem, Devynom Nekodaom, Tonyem Revoloriem, Joshom Segarraom i Samaraom Weavingom.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

error: Content is protected !!