Krk: ​Pronevjerom oštetio poslodavca za 8850 eura

Poslodavcu je predao samo 6500 eura dok je za sebe zadržao preostalih 8500 eura te se udaljio u nepoznatom smjeru, izvijestila je policija

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pronevjera.

Sumnjiči se da je kao djelatnik građevinskog obrta u vlasništvu 46-godišnjeg hrvatskog državljanina oštetio ga za 8850 eura. Naime, jučer, 6. ožujka, prema dogovoru vlasnika obrta i investitora na Krku je osumnjičenom 44-godišnjaku investitor predao 13 350 eura za obavljene građevinske radove koje je trebao predati vlasniku. Međutim, on je poslodavcu predao samo 6500 eura dok je za sebe zadržao preostalih 8500 eura te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Kada je oštećeni poslodavac podnio kaznenu prijavu, krčka policija je odmah raspisala potragu za počiniteljem koji je istog dana već oko 14 sati zatečen i uhićen na graničnom prijelazu Maljevac prilikom izlaska iz Republike Hrvatske.

Završetkom istraživanja pod sumnjom u počinjenje navedene pronevjere, 44-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

error: Content is protected !!