Kreativni Krk poziva bendove na sudjelovanje u „Prvomajskom inkubatoru 2023“

Odabrani glazbenici/bendovi nastupat će na centralnoj pozornici festivala

Udruga Kreativni Krk poziva sve zainteresirane glazbenike i bendove na sudjelovanje u trinaestom izdanju „Prvomajskog inkubatora“, koji će se održati u subotu 29.travnja 2023. na plaži Plav u gradu Krku.

Vrativši stari koncept festivala, Udruga Kreativni Krk ove godine, uz nastup glavnog izvođača, organizira i natjecanje bendova s ciljem prezentiranja rada i pružanja novog iskustva umjetnicama i umjetnicima.

Odabrani glazbenici/bendovi nastupat će na centralnoj pozornici festivala u trajanju od minimalno 30, a maksimalno 45 minuta. Pravo na prijavu imaju bendovi iz cijele Hrvatske (festival nije žanrovski ograničen). Budući da je prezentacija glazbenika/bendova koncipirana kao natjecanje, udruga dodjeljuje nagrade za prva 3 mjesta:

1. mjesto: Snimanje singla u „Studiju Mamut“ u Krku
2. mjesto: Poklon bon u EuroUnit glazbenom dućanu
3. mjesto: Intervju i puštanje singla u trajanju od mjesec dana na radiju OK

Organizator osigurava putni trošak za odabrane glazbenike, tehnički rider (po dogovoru), hospitality rider (po dogovoru), promoviranje na društvenim mrežama i drugim medijima, tisak plakata, foto i video materijal…

Prijave moraju sadržavati kratku biografiju benda s linkovima nastupa ili glazbenih izdanja, tehnički i hospitality rider i kratki tekst o motivaciji za sudjelovanjem.

Prijave se šalju mailom na kreativnikrk@gmail.com do 31. ožujka 2023., a pregledat će ih žiri članova udruge Kreativni Krk u sastavu Luka Adžić-Kapitanović, David Mrakovčić i Adrian Morić. Sve dodatne informacije dostupne su na mail kreativnikrk@gmail.com ili na broj telefona 0923319441.

error: Content is protected !!