Umirovljenici grada Krka okupili se za Dan žena u Valamar Diamant Hotelu u Poreču

Udruga umirovljenika grada Krka djeluje još od 1998. godine, te broji gotovo 400 članova koji u sklopu udruge provode mnogo aktivnosti

Nastavljajući tradiciju prethodnih godina, Valamar je povodom Dana žena ugostio stotinjak umirovljenika grada Krka u Valamar Diamant Hotelu u Poreču.

Veliki broj krčkih umirovljenika provelo je svoj radni vijek u Valamar Rivieri koja ove godine obilježava sedamdesetu godišnjicu poslovanja. Organizirano druženje velikog broja sadašnjih i umirovljenih kolega i kolegica potrajalo je do kasno popodne uz prigodan ručak i glazbu.

Udruga umirovljenika grada Krka djeluje još od 1998. godine, te broji gotovo 400 članova koji u sklopu udruge provode mnogo aktivnosti u kojima često sudjeluje i Valamar Riviera.

Predsjednik Udruge, Ivan Bolonić, vrlo je zadovoljan nastavkom ove Valamarove inicijative: „Veliko hvala Valamaru što nas je ponovno ugostio povodom Dana žena. Odlično smo se proveli i veselimo se budućim suradnjama i druženju.“

Valamar Riviera njeguje dugoročne odnose s umirovljenim zaposlenicima kao znak zahvalnosti za sve što su učinili tokom svog radnog vijeka, ali i za dijeljenje znanja i iskustava koje pridonose rastu u razvoju Valamara.

error: Content is protected !!