Krčki karatisti u berbi medalja na iznimno jakom TAD Cupu

Krčki karatisti na otok su se vratili s nizom najsjajnijih odličja

Nakon mnogobrojnih zastoja koja su uništavale sport radi korone, natjecanja su ponovo u punom jeku. Napokon opet dobivamo mnogo rezultata kojima otok Krk pokazuje koliko je kvalitetan u svim sportovima.

Primjer toga je ovoga vikenda održani TAD Cup 2022. – Memorijal Aldegisto Sodero, koji je u u Sportskom Centru Zamet u Rijeci okupio gotovo 800 natjecatelja iz Italije, Slovenije, Srbije i Hrvatske, a na kojemu su i ovoga puta otočni karatisti postigli značajne rezultate.

Viktor Čubranić, mladi tata ali iskusni karate senior, nakon duže stanke odvažio se ući u 3 meča, od kojih je svaki trajao 3 minute. Potpuna dominacija u bodovima, iskustvu i želji za pobjedom donijela mu je titulu prvaka TAD kupa jačine sa oko 800 natjecatelja iz Italije, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Sara Siddiqui, seniorka iz Krka, trenutno u nastupu za riječki klub, u kategoriji gdje je i svetska prvakinja osvaja broncu.

Elias Josip Rudman, krčka uzdanica za redove novih hrvatskih reprezentativaca je ostao nepobjediv. Vidno umoran, potrošen i kvalitetno natučen nakon svih mečeva, pokazuje da je njegova zadnja. Sa svim pobjedama, popeo se na najvišu stepenicu postolja.

Najmlađa iskustvom, ali zato najprogresivnija u postizanju rezultata, u Rijeci ove subote Nadia Ibrahimović iz 3 borbe izvlači 3. mjesto, kao i Matteo Mrakovčić Wernoth koji u vrlo jakoj konkurenciji izvlači kvalitetan rezultat te oko vrata dobiva kolajnu brončanog sjaja.

 

error: Content is protected !!