Krčki karatisti osigurali ulaznice za Balkansko prvenstvo

Uskoro se timu 3KCro pridružuje pobjednica Kupa Hrvatske u kategoriji seniorka -55, Sara Siddiqui

Tri ulaznice za Balkansko prvenstvo stižu na Krk, a na dvije se još čeka, nakon što su krčki karatisti ovoga vikenda u Rijeci, na Kupu Hrvatske, izborili odlazak na Balkansko prvestvo.

U kategoriji kadeta do 57 kg Matija Božić uspio j3 izboriti drugo mjesto. Uz Matiju, u finalu kategorije kadata +70 našao se Amil Majetić koji u neizvjesnoj finalnoj borbi, iako izjednačenim rezultatom, nije uspio nadvladati protivnika – ali se također postavio na 2. mjesto.

Junior Niko Depikolzvane došao je do borbe za 3. mjesto, u kojoj uspijeva savladati protivnika te uz Matiju i Amila osigurati odlazak na Balkansko prvenstvo.

Uz dečke, na Kupu Hrvatske nastupile su i Nadia Ibrahimović i Ira Šekuljica. Nadia je bila nadomak 3. mjesta ali nažalost nije uspijela nadvladati protivnicu, dok je Ira bila zaustavljena u prvoj borbi te kasnije nije uspjela proći u borbu za 3. mjesto.

“Ne gubimo nadu, već čekamo ljestvicu izbornog postupka koji bi još uvijek mogao našim curama stvoriti ulaznice za Balkansko prvenstvo. Ali to nije sve! Uskoro se timu 3KCro pridružuje pobjednica Kupa Hrvatske u kategoriji seniorka -55, Sara Siddiqui.

Tko je zaboravio, Sara je svoj karate put započela u Karate klubu Krk Croatia, nositeljica je crnog pojasa 2.dan, osvajačica drugog mjesta na Europskom prvenstvu i višestruka osvajačica odličja na prvenstvima Hrvatske kao i na međunarodnim natjecanjima. Svojim iskustvom i znanjem, ovoga puta u ulozi trenerice, Sara će doprinjeti kvaliteti krčkog karatea”, kažu iz Karate kluba Krk Croatia.

 

error: Content is protected !!