Koncerti, sajmovi i mnogo dobre zabave ovog proljeća u Malinskoj

Proljetni predah u Malinskoj osim radionica uključuje i akustične koncerte, koji će se održavati svake subote, u razdoblju od 17 do 21 sat

Proljetni predah u Malinsku sljedećih dana dovodi niz radionica, vođenih šetnji i drugih atraktivnih aktivnosti, ali i sajam cvijeća, akustične koncerte te sajam rukotvorina i domaćih proizvoda.

Ovaj vikend, 13. i 14. travnja, parkiralište Markat u Malinskoj pretvorit će se tako u raskošnu oazu boja i mirisa na Sajmu cvijeća. Za sve koji žele probuditi svoje vrtove, balkone i terase iz zimskog sna, Sajam cvijeća nudi izvanrednu selekciju proljetnog cvijeća, ljetnica, trajnih sadnica i ukusnih presadnica povrća. Pronađite savršene biljke koje će oživjeti vaš vanjski prostor i učiniti ga ljepšim nego ikad do sad.

Proljetni predah u Malinskoj osim radionica uključuje i akustične koncerte, koji će se održavati svake subote, u razdoblju od 17 do 21 sat. Ovog vikenda uživat ćemo u predivnoj atmosferi te očaravajućem spoju glazbe i prirode, uz najljepši zalazak sunca na Kvarneru. Koncert će se održati ispred Interpretacijskog centra maritimne baštine, u kojem će se svakog vikenda sve do 5. svibnja 2024. godine održavati razne edukativne radionice, a za ljubitelje prirode i povijesti bit će organizirane i edukacijske šetnje.

U sklopu radionice Okusi otoka Krka, svake od sljedećih subota održavat će se i Sajam rukotvorina i domaćih proizvoda. Ovog vikenda možete ispred interpretacijskog centra pronaći ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, autohtone vinske sorte otoka Krka, maslinovo ulje, sir, namaze, presnac te domaće kolače… u razdoblju od 17 do 21 sati.

error: Content is protected !!