Kino Krk: John Wick 4, Mascarade i Ups! 2 – Avantura se nastavlja

Na programu Kina Krk ovoga su tjedna akcijski triler, komedija i animirana obiteljska avantura

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 23. ožujka 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, akcijskim trilerom John Wick 4 (John Wick: Chapter 4), redatelja Chada Stahelskija, za kojim u petak, 24. ožujka, u 19.00 sati, slijedi francuska kriminalistička komedija Mascarade (Masquerade) Nicolasa Bedosa, a u subotu, 25. ožujka, u 12.00 sati, sinkronizirana animirana obiteljska avantura Ups! 2 – Avantura se nastavlja (Ooops! The Adventure Continues) Tobyja Genkela.

U četvrtom nastavku velikog akcijskog spektakla John Wick se suočava sa dosad najsmrtonosnijim protivnicima.

John Wick (Keanu Reeves) otkriva put do pobjede nad Visokim stolom. Ali prije nego što uspije zaslužiti slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta, te silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.

Radnja novog filma odvija se diljem svijeta i donosi precizno-koreografiranu akciju posebne vrste. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin.

Komedija Mascarade donosi priču o Adrienu, atraktivnom plesaču čiju je karijeru prekinula motoristička nesreća. Adrien svoju mladost rasipa u besposličarenju. Međutim, život mu se mijenja kada upozna Margot, koja živi od prijevara i ljubavnih manipulacija.

Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Noa je otišao. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh.

Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kretivni Krk uz podršku Vecle.

error: Content is protected !!