Kino Krk: “Istjerivači duhova – Ledena prijetnja” i “Miraculous – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka”

U Kino Krk ovoga vikenda stižu Istjerivači duhova – Ledena prijetnja i Miraculous – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka

Na programu Kina Krk u petak, 12. travnja 2024. godine, s početkom u 20.00 sati, može se pogledati fantastična avantura Istjerivači duhova – Ledena prijetnja (Ghostbusters – Frozen Empire) redatelja Gila Kenana, za kojom u subotu, 13. travnja, u 10.00 sati, slijedi sinkronizirana animirana avantura Miraculous – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka (Miracolous – LadyBug and BlackCat) Jeremyja Zaga.

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk, od siječnja ove godine, upravlja Udruga Kreativni Krk.

Istjerivači duhova – Ledena prijetnja

IZVORNO IME: Ghostbusters: Frozen Empire
REDATELJ: Gil Kenan | ŽANR: Avantura
ULOGE: Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani
| GODINA: 2023 | DRŽAVA: SAD | PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 11.04.2024

SADRŽAJ FILMA:
U filmu Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Spengler obitelj vraća se tamo odakle je sve počelo – kultni vatrogasni dom u New Yorku – kako bi se udružili s izvornim Istjerivačima duhova, koji su razvili tajni istraživački laboratorij kako bi hvatanje duhova doveli na novu razinu. Ali kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari Istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Miraculous – Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka

IZVORNO IME: Miracolous LadyBug and BlackCat
REDITELJ: Jeremy Zag
ŽANR: Animirani
TRAJANJE FILMA: 105 min
DRŽAVA: Francuska
POČETAK PRIKAZIVANJA: 04.01.2024

SADRŽAJ FILMA:

Obdarena magičnim moćima stvaranja, Ladybug (Bubamara) se mora ujediniti sa svojom suprotnošću, Crnim mačkom, kako bi spasila Pariz dok zlikovac radi kaos u cijelom gradu. Međutim, emocije se počinju preplitati sa herojstvom. Ova uzbudljiva priča o čudesnom podrijetlu prati sramežljivu parišku tinejdžericu Marinette (Cristina Vee Valenzuela) dok počinje godinu u novoj srednjoj školi. Na putu kući, Marinette spašava mističnog starca koji joj daje čudesni dragulj, pretvarajući je u superjunakinju Ladybug (Bubamaru), obdarenu moćima stvaranja. U školi se Marinette zaljubila u Adriena (Bryce Papenbrook), zaštićenog sina modnog dizajnera milijunaša Gabriela Agrestea (Keith Silverstein). U međuvremenu, Adriena je transformirao još jedan čudesni dragulj u superjunaka Cat Noira (Crni mačak) – i Bubamara mu se počne sviđati, njegova suprotnost. Nesvjesni međusobnog pravog identiteta, dvojac se udružuje u borbi protiv superzlikovca Hawka Motha, koji je zapravo nitko drugi do Adrienov otac, koji traži kontrolu nad čudesnim draguljima kako bi vratio svoju ženu u život. Dok Hawk Moth sije kaos i razaranje po Parizu, talenti Ladybuga i Cat Noira stavljeni su na kušnju u žestokim borbama s njegovim podanicima. Ipak, pred njima su još veće kušnje. Može li Marinette, kao Bubamara, smoći hrabrosti vjerovati u sebe? Hoće li ovaj zvjezdani heroj i pomoćnik postati nešto više jedno drugome kada im skinu maske?

error: Content is protected !!