Kino Krk: Crni telefon i Malci 2: Kako je Gru postao Gru

Ulaznice su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (od 07.00 do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije

Program Kina Krk nastavlja se u petak, 01. srpnja 2022. godine, s početkom u 20.00 sati, horor trilerom Crni telefon (The Black Phone) redatelja Scotta Derricksona, za kojim u subotu, 02. srpnja, u 11.00 sati, slijedi sinkronizirana animirana avantura Malci 2: Kako je Gru postao Gru (Minions: The Rise of Gru) Kyla Balda.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (od 07.00 do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, spomenimo kako sa svojim aktivnostima nastavlja i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

Osim što je, u odnosu na pretpandemijski period, izmijenjen rasporeda projekcija, koje odsad idu petkom u 20.00 i subotom u 11.00 sati, novost se ogleda i u tome što se sat vremena prije filmske projekcije zatvara online blagajna. To znači da se karte čuvane u košarici tada više neće moći kupiti online, već isključivo na blagajni pred kino dvoranom.

error: Content is protected !!