Kadeti KK Krk treći na turniru May Madness

U utakmici za treće mjesto jaka motiviranost i obrana već do poluvremena radi dvoznamenkastu razliku u korist KK Krka, a zatim donosi i pobjedu od 23 razlike

Proteklog vikenda mlađi kadeti (2010/2011 godište) KK Krk uz vodstvo trenera Valentina Hajdarevića sudjelovali su na košarkaškom turniru “May Madness” u organizaciji KK Matulji.

Na turniru su sudjelovala 4 kluba: KK KOSTRENA, KK MATULJI, KK ZAMET i KK KRK. U prvoj utakmici mlađi kadeti KK Krk su odmjerili snage protiv ekipe KK Kostrena, a dekoncentracija i greške Krčana dovele su ih do poraza i uvjerljive pobjede Kostrene.

U drugu utakmicu ulaze puno ozbiljnije protiv domaćina turnira KK Matulji te dobrom obranom pariraju cijelu utakmicu. Mažalost na kraju domaća ekipa odnosi pobjedu od 10 poena razlike. U utakmici za treće mjesto jaka motiviranost i obrana već do poluvremena radi dvoznamenkastu razliku u korist KK Krka, a zatim donosi i pobjedu od 23 razlike i medalju za treće mjesto.

Ovim putem KK Krk zahvaljuje organizatoru na pozivu, čestitaju svim sudionicima na dobrim igrama i raduju se odmjeravanju snaga iduće godine!

Tekst: Svjetlana Vrkljan Radovčić
Foto: KK Krk

error: Content is protected !!