„Island Business Women“ konferencija za žene poduzetnice sljedećeg tjedna u Krku

Nakon prvog radnog dijela koji je zbog epidemiološke situacije zatvorenog tipa, slijedi prezentacijski dio na trgu Kamplin s početkom u 20.30 sati gdje će otočke poduzetnice prezentirati svoje proizvode

U petak, 10. rujna s početkom u 18 sati udruga Žene za otok organizira konferenciju za žene poduzetnice pod naslovom „Island Business Women“.

Prvi dio ovog eventa sastoji se od panel rasprave s eminentnim gošćama, a potom slijede i dva kraća izlaganja.

Gostujuće dame bit će redom Gordana Nikolić – dekanica PAR-a, WED ambasadorica za Hrvatsku, Predsjednica riječkog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG; Mirela Ahmetović – načelnica i saborska zastupnica; Lidija Pavlin – Nicha d.o.o., WEF, Slovenija; Andrea Milić – psihologinja i edukatorica u međunarodnim organizacijama i Danijela Drčec – Krčka škatula, Adorable.

Nakon prvog radnog dijela koji je zbog epidemiološke situacije zatvorenog tipa, slijedi prezentacijski dio na trgu Kamplin s početkom u 20.30 sati gdje će otočke poduzetnice prezentirati svoje proizvode. Ovaj dio je zamišljen kao izložbeni sajam uz neformalno druženje, umrežavanje i promocija lokanih poduzetnica te je otvoren za svih.

error: Content is protected !!