Danas NZZJZ PGŽ iznimno cijepi u zgradi Zavoda

Ostalim danima, cijepljenje bez prethodnog naručivanja u dvorani na Zametu, održavat će se prema dosadašnjem rasporedu

Danas, 30.11., radi zauzetosti sportske dvorane na Zametu, cijepljenje opće populacije bez prethodnog naručivanja iznimno će se održavati u prizemlju zgrade Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, na adresi Krešimirova 52a. Cijepljenje će se održavati od 8:00 do 18:30 sati.

Ostalim danima, cijepljenje bez prethodnog naručivanja u dvorani na Zametu, održavat će se prema dosadašnjem rasporedu, radnim danima u terminu od 8:00 do 18:30 sati te subotom u zgradi NZZJZ PGŽ na Epidemiološkom od 8:00 do 18:30 sati.

Podsjećamo, od ponedjeljka do petka u zgradi NZZJZ PGŽ, od 8:00 do 15:00 sati, provodi se cijepljenje trudnica, posebno naručenih pacijenata i pacijenata s indikacijom za istovremenu primjenu drugih cjepiva zajedno s cjepivom protiv bolesti COVID-9, a navedeni termini rezervirani su isključivo za ove skupine pacijenata.

Na cijepljenje je potrebno donijeti zdravstvenu iskaznicu, osobni identifikacijski dokument i potvrdu o eventualnim prethodnim cijepljenjima protiv bolesti COVID-19.

error: Content is protected !!