I danas na Krku 1 novozaraženi, 14 novih slučajeva koronavirusa u PGŽ-u

Deset novooboljelih je sa područja Rijeke i riječkog prstena, te po jedan sa područja Crikveničko-vinodolske regije, Liburnije, Krka i Lošinja

Danas je u PGŽ-u 14 novooboljelih te 7 ozdravljenih osoba. Broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti na području PGŽ je tako danas povećan za 7 osoba te iznosi 95.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno visokih 4426 uzoraka briseva. Udio pozitivnih unutar broja obrađenih uzoraka briseva tako danas iznosi svega 0.3%.

Deset novooboljelih je sa područja Rijeke i riječkog prstena, te po jedan sa područja Crikveničko-vinodolske regije, Liburnije, Krka i Lošinja.

Među zaraženim/oboljelim je šest starijih osoba od 65 godina, dok jedna pripada mlađim dobnim skupinama te 7 radnoj populaciji.

Prema podatcima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je danas jednak jučerašnjem i iznosi 14. Na respiratoru, tom najintezivnijem obliku akutnog liječenja u KBC-u Rijeka i danas imamo jednog pacijenta. Tijekom jučerašnjeg dana u PGŽ- u nije bilo preminulih osoba od COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva u PGŽ-u je danas; zbog postupnog rasta aktivnih sličajeva nešto niži od jučerašnjeg te iznosi 14.73%.

error: Content is protected !!