Humanitarna akcija: Brat za brata, vatrogasac za vatrogasca

Krčki vatrogasac Marin Bubanj, koji je od potresa na Baniji neprekidno aktivan u pomaganju pogođenom području, uključio se u novu humanitarnu akciju s istim ciljem. Ovoga puta cilj akcije je obnova kuće petrinjskog vatrogasca koji je u potresu izgubio svoj dom. Kako bi prikupio dio sredstava, Marin je na aukciju ponudio nekolicinu njemu vrijednih stvari, a ozbiljnijem donatoru nudi i ljetovanje u Omišlju.

Marinovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Brat za brata, vatrogasac za vatrogasca.!

Našem bratu, vatrogascu iz JVP PETRINJA, Miroslav Krcelic, razorni potres je srušio kuću 😔
Zahvaljujući humanitaracima iz Jvp Osijek, Davor Škarica Škaro, pokrenuta je akcija prikupljanja financijskih sredstava za obnovu kuće našeg kolege. Sredstva se mogu uplatiti na račun otvoren za ovu akciju (IBAN:HR7323600001502868071) ili da damo nešto svoje na aukciju a sredstva se uplate na spomenuti račun.
Ja sam se odlučio dati na aukciju meni trenutno najsvetije stvari koje imam. Vatrogasni kombinezon koji sam nosio na dislokaciji Petrinja, majicu koju sam u Petrinji dobio na poklon i Hrvatsku zastavu koja je tijekom dislokacije bila na kranu Janafove dizalice u Petrinji.! Aukcija bi trajala do 20.02.2021. u 12:00.
Tko ponudi najviše, uplati novce na spomenuti račun, pošalje mi dokaz o uplati i šaljem kombinezon, majicu i zastavu na kućnu adresu. E da, ako najveća ponuda bude veća od 2000 kn, istom poklanjam 7 dana ljetovanja u Omišlju!!
Početna cijena simboličnih 100 kn.
Dijelite objavu i u komentarima šaljite ponude”.
Aukciju i originalnu objavu možete pronaći OVDJE.
error: Content is protected !!