VIDEO Gradonačelnik Vasilić primio trofejne nogometaše NK Krka

“Drago mi je što postoji tako dobra suradnja lokalne samouprave i kluba, jer znate, mnogi misle da se u nogometu vrte neki veliki novci, ali zapravo se tu zapravo vrti samo jedan veliki trud, zalaganje i žrtvovanje. Hvala gradonačelniku što je uz nas”

NK Krk ljeto je dočekao sjajnim rezultatima – morčići, stariji juniori i već tradicionalno veterani su prvaci u svojim ligama, a takav uspjeh nije mogao proći nezapaženo ni od strane Grada Krka.

Trofejne krčke nogometaše, kako one najmlađe tako i najiskusnije, ovoga je četvrtka u Velikoj vijećnici Grada Krka primio gradonačelnik Darijo Vasilić, koji je tom prilikom čestitao svim zaslužnima za ovako dobre sportske rezultate.

“O vrijednom radu NK Krka mnogo govori činjenica kako ovaj klub okuplja toliko sportaša da u punom sastavu ne bi svi ni stali u ovu dvoranu – njih više od dvije stotine. Sjajne rezultate postižu sve generacije Krka, a oni su poticaj i veliki vjetar u leđa i za svaki daljnji trud, trening i odricanje. Zaista sam sretan što kroz ove mlađe generacije možemo reći da se polako stvara i buduća seniorska ekipa, pa da imamo prvu ekipu sastavljenu od igrača odraslih i školovanih na Krku”, rekao je krčkim nogometašima gradonačelnik Vasilić, čestitajući i upravi na uspješnom radu, bez kojeg ne bi bilo ni uspješnog kluba.

“Drago mi je što postoji tako dobra suradnja lokalne samouprave i kluba, jer znate, mnogi misle da se u nogometu vrte neki veliki novci, ali zapravo se tu vrti samo jedan veliki trud, zalaganje i žrtvovanje. Hvala gradonačelniku što je uz nas, što je prepoznao naš trud i što financira cijeli ovaj omladinski pogon koji je naša okosnica i naša nada za budućnost. Vidjeti rast i razvoj je najveće zadovoljstvo i uspjeh svake uprave kluba”, rekao je pak predsjednik NK Krka Denis Šikljan.

A na pitanje što planiraju sljedeće, krčki nogometaši odgovaraju – uvijek još bolje i više, uvijek stremiti ka višoj ligi, biti bolji nogometaši i sportaši, a u konačnici – i kvalitetniji ljudi.

error: Content is protected !!