Grad Krk: Edukacija o korištenju aplikacije mvisitor za brzu i jednostavnu prijavu i odjavu turista

mVisitor je inovativno rješenje tvrtke Intersoft Technologies d.o.o. koje omogućuje prijavu turista u samo nekoliko klikova na mobitelu

Prošle je godine Turistička zajednica Grada Krka svim privatnim iznajmljivačima i vlasnicima kuća za odmor s područja grada Krka omogućila brz i jednostavan način prijave gostiju kroz potpuno besplatnu aplikaciju mVisitor.

Edukacija o korištenju aplikacije te prezentacija nove verzije s novim funkcionalnostima održat će se 26. travnja 2023. godine u 17:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Krka, na adresi Trg bana Josipa Jelačića 2, Krk.

Predavači su Dean Verbanac, CEO Intersoft Technologies d.o.o. te Vedran Rimanić, prodajni predstavnik Intersoft Technologies d.o.o.

Sudjelovanje je besplatno, a prijavu za edukaciju potrebno je izvršiti e-mailom na tic@tz-krk.hr, dok je trajanje edukacije 60 minuta.

mVisitor je inovativno rješenje tvrtke Intersoft Technologies d.o.o. koje omogućuje prijavu turista u samo nekoliko klikova na mobitelu. Aplikacija mVisitor je u potpunosti usklađena s eVisitor sustavom, te se sve prijave gostiju automatski spremaju u eVisitor. Za korištenje mVisitor-a nije potrebna TAN lista iznajmljivača.

Za korištenje aplikacije mVisitor potrebno ju je preuzeti i instalirati na svoj mobilni uređaj putem Google Play Store-a ili Apple Store-a te se prijaviti u sustav važećim pristupnim podatcima za eVisitor (OIB iznajmljivača i lozinka eVisitora).

Funkcionalnosti dostupne u novoj verziji aplikacije mVisitor su:
– mogućnost korištenja do 3 paralelna korisnička računa
– prijevod aplikacije na engleski jezik
– dodane su vozačke dozvole i zdravstvene iskaznice za ručnu prijavu gostiju
– mogućnost spajanja više neprijavljenih listi gostiju u jednu prijavu
– obavijest u slučaju da gost ima rođendan

Više informacija o samom sustavu moguće je pronaći na web stranici mVisitor.hr.

error: Content is protected !!