Grad Krk: 13.935 eura za udruženo oglašavanje avio-destinacije; novo vozilo za krčke vatrogasce

Prihvaćena je inicijativa Područne vatrogasne zajednice otoka Krka za nabavu novog vatrogasnog vozila – autocisterne – za potrebe Javne vatrogasne postrojbe Grada Krka, čime bi se pridonijelo njezinoj operativnosti

U uredu gradonačelnika Grada Krka 03. listopada održan je 93. sastanak Kolegija, na kojem je među ostalim usvojen prijedlog Ugovora o udruživanju novčanih sredstava radi sufinanciranja promotivne kampanje oglašavanja sa zračnim prijevoznicima i drugim strateškim partnerima u 2023. godini. Supotpisnici ovog ugovora su pored Grada Krka, Primorsko-goranska županija i Turistička zajednica Kvarnera.

Udruženo oglašavanje s ciljem promoviranja područja Kvarnera kao avio-destinacije Grad će sufinancirati iznosom od 13.935,00 eura, s time da je plaćanje potrebno realizirati najkasnije do 15. studenog ove godine. Udio Turističke zajednice Grada Krka i gospodarskog sektora u ovome programu iznosi 17.115,00 eura, što znači da ukupno ulaganje u promotivne kampanje oglašavanja sa zračnim prijevoznicima iznosi 31.050,00 eura.

Na istom Kolegiju prihvaćena je i inicijativa Područne vatrogasne zajednice otoka Krka za nabavu novog vatrogasnog vozila – autocisterne – za potrebe Javne vatrogasne postrojbe Grada Krka čime bi se pridonijelo njezinoj operativnosti. Riječ je o investiciji procijenjenoj na iznos od 272.000,00 eura bez PDV-a, koju je Grad Krk (pored Primorsko-goranske županije, Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije i Područne vatrogasne zajednice otoka Krka) spreman sufinancirati u tri naredne proračunske godine.

error: Content is protected !!