FOTO Zašto ovog adventa baš morate posjetiti Bašku? Jer ovakvu čaroliju nećete pronaći nigdje drugdje

“Za idiličnu zimsku bajku na ulicama Baške ove su godine zaslužni su Sanda Dorčić, Mirjana Babić, Lidija Pleić i djelatnici našeg komunalnog društva TD “Baška” koji su, u suradnji s djelatnicama TZO Baška, marljivo izrađivali ukrase od prirodnih materijala”

Adventsko vrijeme Bašku je, zahvaljujući vrijednim rukama malih i velikih Bašćana, dočekalo uz tisuće lampica i jedinstvenih, unikatnih ukrasa kakvi se ne mogu vidjeti baš nigdje drugdje.

Uz bogati adventski program i prigodno osvjetljenje, niz bašćanskih lokacija posljednjih tjedana ukrašavaju i maštoviti photo pointovi, stvoreni za savršenu fotografiju i stvaranje uspomena.

“Za idiličnu zimsku bajku na ulicama Baške ove su godine zaslužni Sanda Dorčić, Mirjana Babić, Lidija Pleić i djelatnici našeg komunalnog društva TD “Baška” koji su, u suradnji s djelatnicama TZO Baška, marljivo izrađivali ukrase od prirodnih materijala. Zahvaljujemo svim volonterima, kreativnim sumještanima, organizatorima dječjih radionica (Kreativna radionica, Ivana Vlahinja, RŠD Škrpina) i udrugama sa područja Općine Baška koje su se uključile u realizaciju programa”, kažu iz Turističke zajednice Općine Baška, na čelu s Ivanom Topić.

I tijekom božićnog vikenda u Baški neće nedostajati prilika za dobar provod, pa tako na Badnjak od 10 sati starta Advent DJ Session, a od 11 sati slijedi i Badnje jutro na paladi – druženje mještana i gostiju uz podjelu prigodne marende. U nedjelju, 26. prosinca od 15 sati ponovo je na redu Advent DJ Session, a u 18 sati na rasporedu je i božićni koncert u crkvi sv. Trojice – “U susret Božjem djetetu”, Udruge Dijamant klasika Rijeka.

Dio bašćanske božićne čarolije donosimo u foto galeriji u nastavku uz toplu preporuku – ne propustite Bašku u božićnom ruhu!

Foto: Bodulija.net

Advent U Baški

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!