FOTO/VIDEO Zbogom Massimo! Zauvijek ćemo se sjećati tvog posljednjeg krčkog koncerta…

Nažalost, s Massimom više nećemo moći pjevati, zborski, u jedan glas kao prošlog ljeta, ali lijepa sjećanja ostaju zauvijek. U nastavku donosimo foto galeriju sa zadnjeg druženja Krka i glazbene legende

Vijest o preranoj smrti Massima Savića potresla je danas njegove brojne obožavatelje diljem Hrvatske, ali i svijeta. Jedan od najpopularnijih glazbenika domaće estrade ostavio je trag u životima generacija slušatelja, kroz svoje pjesme, sjajne koncerte i uspomene koje su mnogima obilježile važne životne trenutke.

Jedan od takvih trenutaka u vremenu ostat će zauvijek zabilježen i u srcima brojnih Krčana i njihovih gostiju koji su prije samo pola godine, sredinom lipnja, uživali u fantastičnom koncertu Massima na krčkoj rivi, u sklopu Krk Music Festa. Tim povodom Massimu se na pozornici pridružio i Ivan Dečak iz grupe Vatra, s kojim je izveo i njihov veliki hit “Nama se nikud ne žuri”.

Nažalost, s Massimom više nećemo moći pjevati, zborski, u jedan glas kao prošlog ljeta, ali sjećanja ostaju. U nastavku donosimo video javljanje s krčke rive i foto galeriju sa zadnjeg druženja Krka i glazbene legende, Massima Savića.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!