FOTO/VIDEO Više od 600 biciklista, preko 1000 ljubitelja traila, 13 zemalja – 9. izdanje BOF-a

BOF se profilirao kao jedan od najpopularnijih festivala ove vrste na našem području, o čemu najbolje govore brojke: Na Krk’n’Rollu sudjelovalo je čak 600 biciklista te više od 1100 ljubitelja traila, a natjecatelji su stigli iz čak 13 zemalja  svijeta

Deveto izdanje Baška Outdoor Festivala možda je zbog vremenskih (ne)prilika ostalo uskraćeno za nedjeljni program, ali zato je subota “eksplodirala” od odlične zabave na otvorenom.

Uz brojne aktivnosti za djecu, predavanja i prateći glazbeni program, centralni dio događanja bio je rezerviran za subotnje jutro, kada su startale čak tri utrke – Krk’n’Roll za e-bike i MTB te Krk’n’Trail. O tome koliko je Baška popularna outdoor destinacija, ali i kako se BOF profilirao kao jedan od najpopularnijih festivala ove vrste na našem području, najbolje govore brojke: Na Krk’n’Rollu sudjelovalo je čak 600 biciklista te više od 1100 ljubitelja traila, a natjecatelji su stigli iz čak 13 zemalja  svijeta.

Dodajmo tome i Rocky Hill Hike koji je zbog vremenskih uvjeta prebačen sa nedjelje na subotu, zatim zanimljivo predavanje Daniela Krstulovića Opare o najvećoj hrvatskoj outdoor avanturi svih vremena, ali i besplatne radionice, slackline, penjanje na umjetnoj stijeni i školu brdskog biciklizma za klince, kao i uvijek atraktivan zipline.

Osim idiličnih prirodnih ljepota koje su kao stvorene za outdoor avanture u predsezoni i posezoni, Baška je ponovo dokazala da je idealna polazišna točka za najrazličitije aktivnosti na otvorenom – i to za čitave obitelji, neovisno o sportskoj kondiciji, dobi i spolu.

Dio atmosfere sa starta Krk’n’Roll za e-bike i MTB pogledajte u našem live FB videu i foto galeriji.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!