FOTO/VIDEO U Puntu startalo Državno prvenstvo mažoretkinja i 1. Mažoret kup nacija

Uz atraktivni defile i predstavljanje timova, Punat su preplavile mažoretkinje svih dobnih skupina i na najljepši način zašarenile ovo otočno mjesto

Državno prvenstvo mažoretkinja i 1. Mažoret kup nacija stigli su u Punat i sobom na otok Krk donijeli čak 1500 mažoretkinja iz čitave Hrvatske, ali i inozemstva. Nakon cjelodnevnih treninga, ovoga petka održan je svečani prijem predstavnika timova kod načelnika Općine Daniela Strčića a potom je, nakon prigodnog koncerta puhačkog orkestra Nedelišće, natjecanje i službeno otvoreno.

Uz atraktivni defile i predstavljanje timova, Punat su preplavile mažoretkinje svih dobnih skupina i na najljepši način zašarenile ovo otočno mjesto. Kroz cjelodnevni program koji počinje već od 10:30 sati, u Puntu će se tako i u subotu i nedjelju moći vidjeti nastupi i defilei mažoretkinja.

Na Državnom prvenstvu mažoretkinja sudjelovat će 51 formacija i 42 neformacije, a djevojke će se boriti u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji. Na Mažoret kupu nacija sudjelovat će pak 19 formacija i 13 neformacija.

Program natjecanja je sljedeći:

Subota, 20.5.
10:30 – 19:30 h cijelodnevni program, nastupi i defilei mažoretkinja (s pauzom za ručak)
19:00 – 19:45 – Koncert puhačkog orkestra Općine Mala Subotica

Nedjelja, 21.5.
10:30 – 19:30 h cijelodnevni program, nastupi i defilei mažoretkinja (s pauzom za ručak)

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!