FOTO/VIDEO Sjajna atmosfera na otvorenju Krk Music Festa

Raznovrstan i atraktivan program nastavlja se i večeras, u četvrtak 22. lipnja, kada na Krčku rivu od 21:30 stiže Queen sensation

Odličnim programom na tri lokacije u gradu Krku ove srijede i službeno je otvoren Krk Music Fest i 67. Ljetne priredbe. Na otvaranju festivala na Krčkoj rivi svirala je Gradska glazba Krk, a prava poslastica za ljubitelje plesa i nešto egzotičnijih ritmova stigla je u vidu Ricarda Luquea i Amigosa, a zatim i atraktivnog Cabaret showa.

Na Trgu krčkih glagoljaša istovremeno je održana i tradicionalna ceremonija Ljetnih priredbi uz Acoustic Project, dok je Vela placa bila rezervirana za koncert udruge Kreativni Krk i tradicijske krčke plesove u izvedbi folklornog društva Poljica.

Svestranu glazbenu ponudu pratila je i odlična gastro ponuda koja je već od ponedjeljka “parkirana” na Ribarskom mulu, u vidu popularnog Food Truck Festivala.

Sličan, raznovrstan i atraktivan program nastavlja se i večeras, u četvrtak 22. lipnja, kada na Krčku rivu od 21:30 stiže Queen sensation.

Program na Veloj placi počinje nešto ranije, od 19 sati, kada će zaplesati folklorno društvo Vrh, a zatim će koncert održati i polaznici udruge Muzika u koracima i pjevački zbor mladih Josip Kaplan.

Kompletan program dostupan je OVDJE, a kako je bilo na otvorenju provjerite u našoj foto galeriji.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!