FOTO/VIDEO Miau Couture pretvorio Vrbnik u svjetsku modnu pistu

Kombinacija modernog dizajna i tradicijskih elemenata narodne nošnje savršeno su se susreli u nosivim, unikatnim dizajnerskim komadima idealnim za vjenčanja, svečane, ali i svakodnevne prilike, a sve s potpisom krčke dizajnerice Gorane Nedić

Pitoreskni ambijent malog primorskog grada poslužio je ove nedjelje kao savršena kulisa za atraktivnu reviju krčkog dizajnerskog brenda Miau Couture, koji je na vrbničkoj Škujici priredio modni event za pamćenje.

Kombinacija modernog dizajna i tradicijskih elemenata narodne nošnje savršeno su se susreli u nosivim, unikatnim dizajnerskim komadima idealnim za vjenčanja, svečane, ali i svakodnevne prilike, a sve s potpisom krčke dizajnerice Gorane Nedić. Dodajmo tome i da je Miau Couture je krčki predvodnih slow fashion pokreta, što znači da od starih odjevnih predmeta nastaju novi, odjevni predmeti sa stavom i karakterom te su samim time eco friendly.

Kvalitetom i vizijom Miau Couture mode i dizajna Vrbnik je ove nedjelje zasjao u stilu svjetskih modnih pista, a dio atmosfere provjerite u foto galerijama i video prilogu.

Foto: Maiu Couture/FB

error: Content is protected !!