FOTO/VIDEO Massimo održao sjajan koncert u Krku, poseban gost “zapalio” publiku

Massimo je kao jedan od tri najzvučnija imena Krk Music Festa očekivano napravio sjajnu atmosferu i izazvao “zborsko” pjevanje iz više stotina grla

Nakon Simfonijskog orkestra HRT-a, ove je subote došlo vrijeme da pozornicu tik uz more na krčkoj rivi isproba i jedna od najvećih zvijezda domaće estrade, Massimo. U sklopu dva festivala koja se ovih dana u Krku savršeno nadopunjuju – Krk Music Festa i Food Truck Festivala – Massimo je kao jedan od tri najzvučnija imena očekivano napravio sjajnu atmosferu i izazvao “zborsko” pjevanje iz više stotina grla.

Odličnu atmosferu dodatno je zapalio Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra, koji je s Massimom izveo njihov veliki hit “Nama se nikud ne žuri”. Inače, ljubitelji Dečaka i Vatre i večeras će moći uživati u njihovim hitovima, i to na koncertu koji će se održati na rivi u Omišlju od 21 sat.

U nastavku programa Nera Stipičević u pratnji ansambla večeras u Krk donosi Francusku glazbenu priču – Voilà à la Travershe, a već sutra, u ponedjeljak 20. lipnja na istoj će pozornici u gradu Krku zapjevati Mia Dimšić. Samo dan kasnije stiže i The Croatian Pink Floyd Show, za sve ljubitelje legendarnog glazbenog sastava. Publika će moći uživo poslušati i riječko-liburnijski glazbeni duo Albu&Lea, ali i uživati u glazbeno-plesnom spektaklu MusiCool Fest u režiji Ivone Brnelić, poznate hrvatske plesačice koja je osam godina plesala uz Tinu Turner.

Kompletan program dostupan je OVDJE.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!