Kino Krk: Nepodnošljiva težina golemog talenta te Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr ili na ulazu dvorane uoči početka projekcije

Program Kina Krk nastavlja se u petak, 20. svibnja 2022. godine, s početkom u 20.00 sati, kriminalističkom komedijom Nepodnošljiva težina golemog talenta (The Unbearable Weight of Massive Talent) redatelja Toma Gormican, za kojom 21. svibnja, u 11.00 sati, slijedi sinkronizirana animirana komedija Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka (Chickenhare and the Hamster of Darkness) Bena Stassena i Benjamina Mousqueta.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (od 07.00 do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Sa svojim aktivnostima nastavlja i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

Online blagajna zatvara se sat vremena prije filmske projekcije, što znači da se karte čuvane u košarici tada više neće moći kupiti online, već isključivo na blagajni pred kino dvoranom.

error: Content is protected !!