FOTO/VIDEO Fantastičan start najboljeg uličnog gastro festivala: Food Truck Festival stigao u grad Krk!

Food Truck Festival Krk trajat će sve do 22. lipnja i pratit će još jedan sjajan festival – Krk Music Fest, koji će raspjevati sve kutke grada Krka

Jeste li ikada probali buzaru u ciabatti ili krumpiriće sa skutom i tartufima? Food truck festival stigao je u Krk i napravio pravu malu revoluciju u onome što podrazumijevamo pod “fast food”, a sve to u potpisom poznatih chefova i uz odličnu glazbenu podlogu.

Chef Damir Tomljanović osobno je prve večeri FTF-a na krčkoj rivi pripremao svoje specijalitete, a našao se tu i truck Ivana Pažanina, dok je na menijima gurmane dočekao pregršt sjajnih namirnica: burgeri s junetinom i kozjim sirom, boškarin, dimljene sardele, kozice i dagnje, kapari i masline, domaća šalša, pulled pork na dalmatinski, janjeća špica…

Spomenimo i slatke delicije te nezaobilazni gin corner, ali i odličnu glazbenu podlogu koja se već večeras, u četvrtak 16. lipnja, nastavlja uz L’amour.

Food Truck Festival Krk trajat će sve do 22. lipnja i pratit će još jedan sjajan festival – Krk Music Fest, koji će raspjevati sve kutke grada Krka.

Među najzvučnijim imenima spomenut ćemo Massima, Miju Dimšić, Neru Stipičević, The Croatian Pink Floyd Show i Hoodooleen, a sve započinje spektaklom pod zvijezdama, na krčkoj rivi. 17. lipnja Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije publici će izvesti velikane poput Verdija, Puccinija, Bellinija, u sklopu otvorenja 66. ljetnih priredbi, nazvanih “Arije pod zvijezdama”, kojeg organizira Centar za kulturu Grada Krka.

Ulaz na sve koncerte je besplatan, a sve navedeno tek je dio bogatog programa za sve glazbene (i gastro!) ukuse, a čitav popis događanja možete pronaći OVDJE.

Kako je bilo prve večeri Food Truck Festivala u Krku, donosimo u fotogaleriji i video prilogu.

Food Truck Festival Krk

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!