FOTO/VIDEO Drugi dan Lovrečeve u znaku srednjovjekovnog fire show spektakla

Večerašnji, posljednji dan ovogodišnje Lovrečeve bit će također u znaku Frankopana, uz streličarski turnir, igrokaze i glazbu, ali i uvijek spektakularni vatromet koji je već godinama jedan od prepoznatljivih znakova Krčkog sajma

Drugi dan 497. Krčkog sajma, uz brojne radionice za djecu, donio je još jednu šetnju Knezova krčkih Frankopana i njihove pratnje krčkom starogradskom jezgrom, ali i impresivan srednjovjekovni fire show spektakl.

Vitezovi i njihove borbene vještine i drugog su dana sajma privlačili pažnju najmlađih, ali i onih nešto starijih koji su se poželjeli okušati u mačevanju, no vatreni show gutača vatre plijenio je pozornost svih prolaznika na Kamplinu.

U nastavku programa posebnu atmosferu u vrućoj ljetnoj noći donijeli su nastupi klape Vejanke, ali i folklorno društvo Vrh i Gradska glazba Krk. Večerašnji, posljednji dan ovogodišnje Lovrečeve bit će također u znaku Frankopana, uz streličarski turnir, igrokaze i glazbu, ali i uvijek spektakularni vatromet koji je već godinama jedan od prepoznatljivih znakova Krčkog sajma.

Današnji raspored je sljedeći:

20:45 – 21:15 Šetnja gradom Knezova Krčkih Frankopana

Trg Kamplin
17:00 – 18:00 Radionica: izrada cvjetova od kukuruznog lista
17:00 – 21:30 Radionica mačevanja za djecu i odrasle i demonstracija opreme i oružja te vrste ratnika u srednjem vijeku – Red srebrnog zmaja
19:00 Igrokaz Dramskog studija Frankopan
21:30 – 22:30 Streličarski turnir – Streličarski klub Maura Kal

Trg sv. Kvirina
18:00 – 20:00 Radionica: izrada suvenira od naplavina i reciklirane tkanine

Promenadni nastupi
20:30 – 21:30 Promenadni nastupi klape Nono i folklornog društva Poljica
21:30 – 22:30 Promenadni nastup klape Kaštadi

Kako je bilo u ponedjeljak, drugog dana 497. Krčkog sajma, pogledajte u foto i video prilogu.

error: Content is protected !!