FOTO U Baški otvorena izložba fotografija i razglednica NK Vihor

Dio limitirane serije dresova već je našao svoje nove vlasnike, a svi oni koji žele osigurati svoj primjerak to mogu učiniti na sljedećim događanjima povodom obilježavanja stogodišnjice Kluba

Jučer je u galeriji „Zvonimir“ u Baški u prisustvu velikog broja navijača i simpatizera Vihora svečano otvorena izložba fotografija Vihora (i starih razglednica) prema izboru Boruta Mohara i predstavljanje nogometnih dresova iz kolekcije Mišela Budimilića.

Svim prisutnima obratili su se predsjednik Kluba Mirsolav Hrgovčić, načelnik Općine Baška Toni Juranić te autori izložbe Mišel Budimilić (dresovi) i Borut Mohar (fotografije i razglednice).

Uz nekoliko prigodnih rečenica, izložbu je svečano otvorila Ivana Topić, direktorica Turističke zajednice Općine Baška.

Dio limitirane serije dresova već je našao svoje nove vlasnike, a svi oni koji žele osigurati svoj primjerak to mogu učiniti na sljedećim događanjima povodom obilježavanja stogodišnjice Kluba:

– 22. rujna u 19.00h – Predstavljanje monografije „NK Vihor – 100 let našeg velog tecenja” autora Miroslava Pavlovića u galeriji „Zvonimir“.
– 24. rujna u 16.30h – Nogometna utakmica veterana Vihora i veterana Hrvatske nogometne reprezentacije na SRC „Zablaće”.

“Novi dres Vihora (limitirana serija od 100 komada, izrađena povodom obilježavanja stogodišnjice Kluba) kojeg smo napravili u suradnji s Alpas Hrvatska u prodaji je po cijeni od 50 Eura za članove, odnosno 60 Eura za nečlanove. Osim dresova, u prodaji su T-shirt (bijeli i crni) te polo majice (bijele i crne). I na kopnu i na moru, vavik vjerni svom Vihoru!” poručuju iz kluba.

Foto: Luka Tabako
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!