FOTO NAJAVA Adria Outdoor Session usidrio se u jednoj od najljepših malih uvala otoka Krka

Ovim putem apeliramo na sve sudionike industrije zabave, kako organizatore tako i posjetitelje da koriste biorazgradive proizvode namjenjene konzumaciji pića a sve to u želji i nadi da nam more, i sve što ga okružuje, ostane predivno kakvo prirodno jest”, ističe Ivan Bojčić, inicijator ove atraktivne glazbeno-turističke priče.

Projekt ADRIA OUTDOOR SESSION pozdravlja ljeto iz prekrasne uvale Lončarica na otoku Krku, u Općini Dobrinj, koja svoje prirodne krajolike s ponosom pokazuje i sve češće naglašava svu njihovu ljepotu.

“Nakon prekrasnih kadrova Baške u kojoj nas je vodio AMOR na red nam dolazi MILE HUND, naš glazbeni vodič u ovoj prekrasnoj priči u kojoj ćemo vam prikazati kako izgleda kada se Adria Outdoor Session neočekivano usidri u jednoj od najljepših malih uvala otoka Krka.

Čisto more, prekrasna šuma koja ga okružuje, divni ljetni ples našeg vodiča i outdoor aktivnosti naše sportske ekipe pozdravit će ljeto 2021.”, kaže Ivan Bojčić, inicijator ove atraktivne glazbeno-turističke priče.

Premijera je zakazana za četvrtak 07. listopada, točno u 20:00 na Facebook stranicama Mixmag, Visit Dobrinj i Kulturni Dobrinj te Bodulija.net, kao i na Mixmag portalu i Mixmag Adria You Tube kanalu.

“Svakako želimo naglasiti kako prilikom snimanja ovoga sessiona nismo onečistili more otpadom što, nažalost, nije uvijek slučaj prilikom organiziranja ovakvih i sličnih zabava na brodovima diljem Jadrana. Svako ljeto tisuće turista posjeti Jadran i nakon stotina boat partyja ostaje velika količina otpada koje slučajno ili namjerno završi u moru. Ovim putem apeliramo na sve sudionike industrije zabave, kako organizatore tako i posjetitelje da koriste biorazgradive proizvode namjenjene konzumaciji pića a sve to u želji i nadi da nam more, i sve što ga okružuje, ostane predivno kakvo prirodno jest”, ističe Ivan Bojčić.

“Realizaciju ovoga projekta pomogla je Turistička zajednica Općine Dobrinj a u realizaciji su sudjelovali i članovi Outdoor ekipe Be Strong, Vox Artes, Cool Šilo Apartments te posada broda Glavatni kojima se od srca zahvaljujemo”, kaže Bojčić.

ADRIA OUTDOOR SESSION je projekt usmjeren promociji hrvatskog turizma i turističkih destinacija kao i promociji outdoor aktivnosti, povijesnih i drugih znamenitosti te izvođača elektroničke glazbe s područja koja pokriva pojam Adria a koji su u suradnji sa portalom Mixmag Adria pokrenuli Ivan Bojčić i Tom Pasanec.

error: Content is protected !!