FOTO Na ledu jedinog krčkog klizališta: Pogledajte božićnu bajku u Omišlju i Njivicama

Ispred Društvenog doma Omišalj 23. prosinca na redu je i koncert Matije Cveka & The Funkensteins, a centar ove blagdanske priče bit će Spomen-park u Omišlju

Proteklog vikenda u Omišlju, u Društvenom domu, otvoreno je jedno krčko klizalište: uz pravi božićni ugođaj, blagdansku rasvjetu, glazbenu podlogu i kuhano vino, ljubitelji zabave na ledu došli su na svoje. Klizalište će ostati otvoreno sve do 9. siječnja 2022. godine, a blagdani su u Omišalj i Njivice donijeli i pravu božićnu bajku.

Uz jedinstvene photo pointove koji su već postali prepoznatljivi simbol ova dva šarmantna otočna mjesta, ovih ih blagdana krase i uvijek atraktivni božićni ukrasi koji su već prvih dana oduševili i malene i velike. Ispred Društvenog doma Omišalj 23. prosinca na redu je i koncert Matije Cveka & The Funkensteins, a centar ove blagdanske priče bit će Spomen-park u Omišlju, gdje će uz prigodnu ugostiteljsku ponudu nastupiti i Coffee shop bend, The Elephant in the room i Loose trio bend. Božićnu idilu upotpunit će i koncerti Pjevačkog zbora mladih „Josip Kaplan“ te Marka Tolje.

Cijeli program dostupan je OVDJE, a dio božićne atmosfere iz Omišlja i Njivica donosimo i u foto galeriji.

Advent U Omišlju I Njivicama

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!