FOTO Malinska u znaku plivanja: Damian Gardašanić najbrže isplivao 3000 metara

Duža, najzahtjevnija dionica od 3000 metara donijela je pobjedu Damianu Gardašaniću, drugi je bio Nikša Stanojević, a na trećem mjestu našao se Bruno Gabrić

Sjajan sportski dan u Malinskoj ove su subote pripremili članovi Kluba daljinskog plivanja Primorje, Jedriličarskog kluba Malinska i TZO Malinska-Dubašnica, zahvaljujući kojima je poznata malinskarska plaža Maestral bila središtem pravog plivačkog šušura. 7. po redu plivački maraton Kvarner pliva – Malinska 2022 privukao je više od 40 plivačica i plivača, a uz njih i devetero mališana koji su pokazali zavidne plivačke vještine.

Plivale su utrke na 3000 i 1500 metara, a kraću dionicu najbrže je otplivao Dušan Križnik, dok su ga slijedili drugoplasirani Damir Peko Lončar i Borna Gabrić. U ženskoj konkurenciji na istoj ruti slavila je Sarah Cornelia Eberlein, ispred Tamare Petrc i Sabrine Frison.

Duža, najzahtjevnija dionica od 3000 metara donijela je pobjedu Damianu Gardašaniću, drugi je bio Nikša Stanojević, a na trećem mjestu našao se Bruno Gabrić. Među damama najbrža je bila Kim Stueber, a za njom su u cilj uplivalje Mirne Krkovic i Valentina Belašić.

Prava mala morska bitka vodila se među ribicama rođenim između 2012. i 2015. godine, među kojima je naposlijetku najbrži bio Adam Žeželić, zatim Pietro Verziera i Bruno Scarpa, dok je među onima rođenim od 2008. do 2011. slavila Ana Katar.

Medalje su, zasluženo, dobili svi natjecatelji, a čekao ih je i ručak i zajedničko druženje.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

Malinska Pliva 2022

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!