FOTO Krčki mališani uz mnogo smijeha i odlično raspoloženje dočekali svetog Nikolu

Već u petak, 8. prosinca čeka ih i nastavak zabave u adventskom duhu: u 16 sati na rasporedu je Božićni program Udruge Muzika u koracima – MooK, a u 19 sati počinje i koncert kantautorice Luce

Advent u Krku i ove godine donosi pregršt atraktivnih događanja za najmlađe, a osobito veselje i ove je godine bio dolazak omiljenog zaštitnika djece, pomoraca i putnika – sv. Nikole. Zbog prevrtljivog vremena, dolazak djeci omiljenog sveca organiziran je u prostoru Velike vijećnice Grada Krka, gdje su mališani mogli pogledati predstavu za djecu “Avanture sv. Nikole”, Kazališta Šareni svijet.

Uz mnogo smijeha i odlično raspoloženje najmlađi Krčani veselo su dočekali svetog Nikolu, a već u petak, 8. prosinca čeka ih i nastavak zabave u adventskom duhu: u 16 sati na rasporedu je Božićni program Udruge Muzika u koracima – MooK, a u 19 sati počinje i koncert kantautorice Luce.

Subota, 9. prosinca rezervirana je za Božićnu priču plesnog studija Incanto (17 sati) i koncert benda Delboys (19 sati).

U nedjelju 10. prosinca mališani će imati priliku uživati i u prethodno odgođenom tematskom programu “Disney za nas”, s glazbom iz najpoznatijih Disneyevih crtanih filmova. Program počinje u 11:30 sati u izvedbi Nere Gojanović (mezzosopran) i Gordane Pavić (klavir).

Foto: Marijan Milotić

Kompletan program Adventa u Krku provjerite u nastavku:

error: Content is protected !!