FOTO Članovi moto kluba Fluminense Riders MC na Svetog Nikolu darivali krčke vrtićarce

Tradicija obilaska dječjih vrtića u režiji krčkih bikera traje već dugih 15 godina i uvijek iznova izaziva sjajne reakcije mališana, uz neizostavni interes najmlađih i neprocjenjivu edukaciju o važnosti sigurnosti u prometu

Krčki bikeri, članovi moto kluba Fluminense Riders MC, na blagdan svetog Nikole bili su u tradicionalnom obilasku dječjih vrtića otoka Krka. Bikeri su posjetili vrtiće u Omišlju, Malinskoj i Puntu i mališanima donijeli darove – uz mnogo veselja, uzbuđenja i odličnog raspoloženja kako među klincima, tako i među motoristima.

Tradicija obilaska dječjih vrtića u režiji krčkih bikera traje već dugih 15 godina i uvijek iznova izaziva sjajne reakcije mališana, uz neizostavni interes najmlađih i neprocjenjivu edukaciju o važnosti sigurnosti u prometu.

Osim susreta s najmlađima, dodajmo i da krčki bikeri svake godine pomažu i Udrugu udomitelja za djecu i mlade “CIBALE” Vukovarsko-srijemske županije te udrugu “Svjetionik” Rijeka, postavljajući tako sjajan primjer mladima o odgovornosti i važnosti aktivnog sudjelovanja u zajednici.

 

error: Content is protected !!