Dođite na promotivno-edukacijsku akciju krčkih vatrogasaca – čekaju vas i pokloni

“Naravno, pripremili smo i aktivnosti za najmlađe, kao i poklone iznenađenja za žitelje sa područja Grada Krka”

U nedjelju 10. prosinca 2023. godine, od 9:00 do 13:00 sati, na Ribarskom mulu u Gradu Krku održat će se promotivno – edukacijska akcija u organizaciji Javne vatrogasne postrojbe Grada Krka i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krk.

Promotivno – edukacijska akcija ima za svrhu educiranje stanovništva o opasnostima od požara i mjerama zaštite od požara, te prezentaciju vatrogasne djelatnosti. Akcija se provodi u sklopu Programa upoznavanja stanovništva s opasnostima od požara Grada Krka i pod pokroviteljstvom Grada Krka.

“Pozivamo stanovnike Grada Krka, pri čemu mislimo na čitavo administrativno područje Grada Krka, da nas posjete, upoznaju se sa opasnostima i mjerama zaštite od požara i doznaju sve što ih zanima o vatrogasnoj djelatnosti. Naravno, pripremili smo i aktivnosti za najmlađe, kao i poklone iznenađenja za žitelje sa područja Grada Krka. Pokloni su namijenjeni poboljšanju zaštite od požara u kućanstvima i svakako su korisni. Moramo napomenuti da zbog ograničenog broja poklona, dajemo jedan poklon po kućanstvu, te će za dobivanje poklona biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu”, kažu iz JVP Grada Krka.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta održavanje akcije će se odgoditi.

error: Content is protected !!