FOTO Koncertom Vanne počelo Ljeto u Omišlju i Njivicama, slijedi bogat program

Koncerti, predstave, DJ-i, festival poput Antičkih dana i Festivala sladoleda te još mnogo drugih događanja, zanimljivim će i zabavnim sadržajem ispuniti dane sve do 30. kolovoza

Koncertom Vanne u Njivicama ovoga je petka započelo višednevno obilježavanje Dana općine Omišalj, Duhovskog utorka koji se slavi 7. lipnja. Ovogodišnje „Ljeto” osmišljeno je s namjerom da probudi optimizam i veselje, a raznovrsni program ispuni tople ljetne noći melodijom, plesom i kulturnim sadržajem. Program je podijeljen u šest glavnih kategorija: Koncerti, Tradicija, Festivali, Kultura, Ribarske fešte i Sportska natjecanja, a upravo poznati Vannini hitovi poslužili su kao sjajna uvertira za program koji slijedi.

Bogati program „Ljeta u Omišlju i Njivicama“ odvijat će se na više lokacija. Koncerti, predstave, DJ-i, festival poput Antičkih dana i Festivala sladoleda te još mnogo drugih događanja, zanimljivim će i zabavnim sadržajem ispuniti dane sve do 30. kolovoza, kada program službeno završava kako bi najavili i pripremili rujanski program događanja.

Ovogodišnji program dobio je i novi vizual te cjelovitu brošuru, koju će posjetioci moći preuzeti od ponedjeljka u uredima TZO Omišalj te u pdf obliku na službenim stranicama www.visit-omisalj-njivice.hr.

Kako je bilo na odlično posjećenom koncertu Vanne u Njivicama, pogledajte u foto galeriji.

 

error: Content is protected !!