FOTO Gitare pod zvijezdama: Ne propustite posljednju večer Baška international guitar festivala

Nakon radionice u jutarnjim satima, večer je rezervirana za Branka Bogunovića Pifa i  Edi East Trance Blues. Svirka počinje od 21 sat a ulaz je, kao i dosad, besplatan

Kad je ljetno noćno nebo zaduženo za rasvjetu, jedinstveni kompleks sv. Lucije potpisuje scenografiju, a za glazbenu podlogu zadužena su poznata gitaristička imena, Baška international guitar festival ne može biti ništa drugo nego jedna od najljepših bašćanskih ljetnih manifestacija.

BIG je u ovogodišnjem izdanju otvorila talijanska glazbena senzacija, popularni Lovesick Duo, ali i slovenski ekspert s gitarom, Sašo Zver. Uz izložbe, radionice i projekcije filmova, druga od tri večeri večeri Baška international guitar festivala ugostila je i Filippa Cosentina i Petra Börnerová Trio, a u svojoj trećoj večeri BIG danas iz Jurandvora seli na Staru rivu u Baški.

Nakon radionice u jutarnjim satima, večer je rezervirana za Branka Bogunovića Pifa i  Edi East Trance Blues. Svirka počinje od 21 sat a ulaz je, kao i dosad, besplatan.

BIG i ove godine organizira Turistička zajednica općine Baška u suradnji s Udrugom „Hal“, a potvrda kvalitete ovoj manifestaciji stigla je još 2016. godine s nagradom „Simply the best“ koju je BIG festival dobio u kategoriji Manifestacije – tematski festivali i događanja u višednevnom trajanju.

Foto: Borut Brozović/TZO Baška

 

error: Content is protected !!