Županija raspisala dosad najromantičniji natječaj: „Ana i Petar zaljubljeni par“

Nagradu, frankopansku tortu DeliciAna dobit će jedna djevojčica i jedan dječak. Pobjednici će biti objavljeni na Dan zaljubljenih

Kulturno-turistička ruta Putovima Frankopana, povodom Valentinova,  donosi novu kreativnu aktivnost namijenjenu djeci u dobi od 7 do 12 godina. Riječ je o nagradnom natječaju pod nazivom „Ana i Petar zaljubljeni par“ u sklopu kojega najmlađi prijatelji Rute, inspirirani ljubavnom pričom Ane Katarine Frankopan i Petra Zrinskoga, mogu poslati svoja ljubavna pisma posvećena posebnim osobama. Oproštajno pismo Petra Zrinskoga voljenoj supruzi Ani Katarini, nastalo večer uoči smaknuća, među najljepšim je i najintimnijim pismima ikada napisanim na hrvatskome jeziku, a njihova ljubavna priča vječiti je izvor inspiracije.

Nagradni natječaj traje od 1. do 10. veljače 2022. godine do 12:00 sati, a ljubavna pisma je potrebno dostaviti e-poštom na adresu info@frankopani.eu. Želja je da se djeca prisjete svoje prve simpatije, prve ljubavi, odnosno osjećaja kada su zaljubljeni.

“Nagradu, frankopansku tortu DeliciAna dobit će jedna djevojčica i jedan dječak. Pobjednici će biti objavljeni na Dan zaljubljenih, 14. veljače 2022. godine na facebooku Primorsko-goranske županije. Pozivamo sve osnovne škole i pojedince da se uključe u ovaj nagradni natječaj”, poručuju iz Županije.

error: Content is protected !!