FOTO Biciklist sletio u 15 metara duboku provaliju kod Stare Baške

Zbog teško pristupačne lokacije na kojoj se nesretni biciklist našao, u pomoć su priskočili i vatrogasci, a akcija spašavanja je bila zahtjevna i za djelatnike hitne medicinske pomoći koji su se i sami spustili do stradalog muškarca

Na području Stare Baške u petak oko 13 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen biciklist. Kako javljaju svjedoci s mjesta događaja, do prometne nesreće je došlo nakon što je biciklist pao preko zaštitne ograde u provaliju podno prometnice.

Zbog teško pristupačne lokacije na kojoj se nesretni biciklist našao, u pomoć su priskočili i vatrogasci, a akcija spašavanja je bila zahtjevna i za djelatnike hitne medicinske pomoći koji su se i sami spustili do stradalog muškarca.

“U 13:16 sati smo preko centra 112 dobili dojavu da je biciklist sletio sa ceste na potezu između Punta i Stare Baške. Na intervenciju smo izašli sa 2 vozila i 4 vatrogasca. Unesrećenu osobu, koja je sa prometnice sletjela oko 15 metara niz padinu, smo dopremili do prometnice i predali djelatnicima HMP na daljnju obradu”, rekao je zapovjednik JVP Grada Krka Goran Grubišić.

Akcija spašavanja završena je oko 14:30, a okolnosti nesreće tek treba utvrditi policijska istraga.

Foto: Fran Karabaić

 

 

error: Content is protected !!