Epic Rides Njivice zbog lošeg vremena prebačen na nedjelju

Biciklistička vožnja u Njivicama održava se s ciljem da okupi što više biciklista, kao i onih koji su spremni okušati se u ovom obliku aktivnosti iz cijele Hrvatske, ali i okolice, da se sudionici dobro zabave, uživaju u vizurama i sa sobom nakon vožnje ponesu sjajne dojmove i uspomene

Zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta, planirani Epic Rides Njivice umjesto u subotu, održat će se u nedjelju, 10. travnja od 10:30 sati.

“Ako ste kupili startninu, ista vam vrijedi i za nedjelju. Ako vam je nedjelja baš super i niste mogli u subotu, startninu možete kupiti na linku OVDJE“, poručuju organizatori.

“Ako vam novi termin ne odgovara, trebate samo poslati mail na office@adriabike.hr i startnina vam vrijedi idućih godinu dana za bilo koji Epic Rides (odnosno jedan od idućih 6). Vaš mail za otkazivanje ne treba imati niti navoditi ikakav razlog. Jednostavno napišete da otkazujete i to je to. Otkazati morate najkasnije 36 sati prije početka”, ističu organizatori na svojim službenim stranicama. Više detalja o otkazivanju i promjeni termina dostupno je OVDJE.

Podsjetimo, biciklistička vožnja u Njivicama održava se s ciljem da okupi što više biciklista, kao i onih koji su spremni okušati se u ovom obliku aktivnosti iz cijele Hrvatske, ali i okolice, da se sudionici dobro zabave, uživaju u vizurama i sa sobom nakon vožnje ponesu sjajne dojmove i uspomene.

„Mi organiziramo sve – svaku rutu osmišljavamo mi u Adria Bikeu i priprema se nekoliko tjedana. Sve  puteve sam sam izvozio kako bih se uvjerio da ih mogu proći svi – od amatera do profesionalnih biciklista. Nastojimo izbjeći bilo kakve tehničke zahtjevne dionice, a ako ih ponekad i ne možemo izbjeći – na samoj stazi upozorimo na njih i dovoljno su kratke da se mogu proći pješice.  Moram reći da nam ogromnu podršku pruža i tvrtka Husqvarna koja nam je godinama partner u organizaciji svih utrka i evenata. Za „Epic Rides“ vožnju je potreban MTB, trekking ili gravel bicikl – a za sve one koji možda nemaju dovoljno kondicije ili treninga imamo i e-bicikle za najam. Sudionici vožnje dobivaju cijelu rutu unaprijed pripremljenu, ali ih tijekom vožnje cijelo vrijeme prati i naše vozilo u slučaju da će ikome zatrebati pomoć. Pobrinuli smo se i za okrepu u vidu obroka i pića, a  budući da smo ovakve rute radili lani uvjeren sam da će svi kućama otići sjajno raspoloženi i sa super osjećajem”, ističe Hrvoje Šepić, vlasnik Adria Bikea.

Osim Njivica, Adria Bike ovakvih će vožnji tijekom godine organizirati još šest u suradnji s turističkim zajednicama diljem Hrvatske, koje su prepoznale ovaj sjajan projekt kojim se povezuje fizička aktivnost, druženje i upoznavanje s vizurama i ljepotama Hrvatske.

Više informacija o samim Epic Rides događanjima – datumima kada će se održavati i lokacijama – može se pronaći na stranici Adria Bikea, a kotizacije za utrku koje iznose 185 kuna mogu se kupiti putem sustava Entrio.

 

error: Content is protected !!