Eko akcija i besplatan pregled madeža: Gradsko društvo Crvenog križa Krk u listopadu pripremilo dvije važne akcije

Povodom dana Hrvatskog Crvenog križa 22. listopada, Gradsko društvo Crvenog križa Krk organizira i besplatan preventivni pregled madeža i to u dva termina

Gradsko društvo Crvenog križa Krk u listopadu je pripremilo dvije akcije – jednu ekološku, drugu preventivno-zdravstvene prirode.

U suradnji s Planinarskim društvom Obzova i Veclom d.o.o., u nedjelju 10. listopada organizirana je akcija čišćenja priobalja od Plava do Karkadola.

“Ovim projektom želi se potaknuti ljude da postanu ekološki osviješteni te ih podsjetiti da kroz male postupke rade velike stvari. Posebno se veselimo što se ovogodišnjoj akciji uključuju i najmlađi članovi PD Obzova koji će kroz ovaj program naučiti voditi brigu o zaštiti okoliša i važnosti iste”, ističu organizatori.

Povodom dana Hrvatskog Crvenog križa 22. listopada, Gradsko društvo Crvenog križa Krk organizira i besplatan preventivni pregled madeža i to u dva termina – 19. i 26. listopada, od 17,00 do 20,00 sati u prostorijama Doma zdravlja u Krku, u ordinaciji dr. Vanje Tomca.

Pregledu se može pristupiti samo uz prethodnu narudžbu u periodu od 13. listopada od 9 do 12 sati na telefon 358 792.

error: Content is protected !!