Egle Katunar osvojila nagradu za poseban doprinos razvoju i promociji ruralnog turizma

Dodijeljeno je ukupno više od 80 nagrada u osam kategorija, za koje je kandidirano 197 projekata iz Hrvatske, BiH te Srbije, a još 10 kandidata prijavilo se za posebnu nagradu “Eduard Kušen”

Ovoga je četvrtka u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije održana svečana dodjela nagrade “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske” za 2023. godinu, a među više 200 kandidata i projekata, posebnu nagradu “Eduard Kušen” za poseban doprinos razvoju i promociji ruralnog turizma osvojila ju je Egle Katunar iz Vrbnika.

Dodijeljeno je ukupno više od 80 nagrada u osam kategorija, za koje je kandidirano 197 projekata iz Hrvatske, BiH te Srbije, a još 10 kandidata prijavilo se za posebnu nagradu “Eduard Kušen”.

Šampionsku titulu “Veliki zlatni suncokret” dobili su, u kategoriji “Ruralno-turistički projekti” Centar za posjetitelje Dvorac Janković iz Suhopolja, u kategoriji vinskog turizma Vinarija “Bokšinac” iz Novalje, te u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru” Javna ustanova Nacionalni park Mljet.

“Ako tražite osobu koja konstantno radi na sebi, unaprijeđuje svoje znanje i vještine, te voli ono što radi i radi to uvijek sa smiješkom to je naša Egle Katunar iz Kuće vina Ivan Katunar. Ponosne smo što je Egle naša članica i želimo joj još puno ovakvih priznanja i nagrada jer ona to zaslužuje”, objavile su na svojim FB stranicama Žene za otok.

Foto: FB/Žene za otok

error: Content is protected !!